Blogunk a továbbiakban nonprofit jelleggel, ötletadó, ismeretterjesztő magazinként működik tovább.

hibrid-fekvogaleria-lakkozott15.jpgSzámos érdeklődőnk kérdésére ez úton is szeretnénk jelezni, hogy faipari kivitelezést, így galériaépítést és galériaágyak gyártását a továbbiakban nem áll módunkban vállalni!

tolgyfa-lepcso-galeriahoz-eben-lakk-3073.jpgBár a blog eredetileg részben a Cyrrus Bt. munkáinak bemutatására, kiviteli lehetőségeinek szemléltetésére jött létre, a cég befejezte tevékenységét, így a megrendelésre, gyártásra, kivitelezésre, szállításra, átvételre, vásárlásra a továbbiakban nincsen lehetőség. Tervezésben, anyagbeszerzésben, beszerzési, kivitelezői partnerek vagy szolgáltatók keresésében, ajánlásában sajnos szintén nem tudunk segíteni, közreműködni.

borovi-fekvogaleria-feher_fedof-perem-3151.jpgA sok érdeklődésre való tekintettel a blog továbbra is elérhető marad, de a továbbiakban funkciója átalakul: elsősorban ismeretterjesztő és szemléltető magazinként működik tovább. Az oldalon fellelhető tartalmak ötletadóként vagy információ átadására szolgálnak, nem üzleti tevékenységgel társulva! Másfelől célunk az egykor működő tevékenység komolyabb eredményeinek, nagyobb vagy látványosabb munkáinak bemutatása, a (kb. 16 év alatt szerzett) tapasztalatok megosztása az Érdeklődők számára.

Reméljük, hogy a blogon szereplő tartalmak ilyen formában is megnyerik tetszésüket! Köszönjük látogatásukat, érdeklődésüket!

Szerző: Cyrrus  2018.11.24. 11:27 Szólj hozzá!

Címkék: galéria átalakulás galériaágy Cyrrus Bt

A bejegyzés trackback címe:

https://galeriaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr3414390568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása