Egyik megrendelőnk egy teljesen egyedi összeállítású galériaágyat kért. Mivel budapesti lakásában kis alapterület áll rendelkezésére, így lényeges volt a tervezésnél a minimális helyigény, illetve a maximális helykihasználás. Ez lényegében egy L alakú emeletes ággyal lett megvalósítva, ahol a feljáró és az ágyak alatti terület is beépítésre került, mégis szellős maradt az összeállítás. Az ágy és bútorok natúr színű, lakkozott felületű tömörfából: borovifenyőből készültek, a világos árnyalatú felület szintén a zsúfoltság-érzést segít elkerülni.


Az ágyak fekvőfelülete a standard felnőtt egyszemélyes matracoknak megfelelő, 90x200 cm.
A fenti ágy alatti teret részben az alá kerülő, L alakban elhelyezkedő ágy tölti ki. A maradék területre egy akasztós szekrény került, oldalról nyitott polcokkal beépítve.

polc-szekreny.jpg

A feljáró egyben fiókos tárolóként is funkcionál. A fiókok mögötti holttér polcszerűen nyitott maradt, így oldalról az is tárolóként hasznosítható.

A lenti ágyrészbe hagyományos, felnyitható ágynaműtartó került beépítésre.

Szerző: Cyrrus  2013.08.25. 17:59 Szólj hozzá!

Címkék: fotó polc szekrény fiók emeletes ágy ágyrács ágyneműtartó beépített szekrény Budapest GalériaÁgyak fiókos lépcső borovifenyő felnyitható L alakú akasztós szekrény

A bejegyzés trackback címe:

https://galeriaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr455476584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása