ujlogox.jpgCégünk, a Cyrrus Gyártó-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Betéti Társaság (rövid elnevezése: Cyrrus Bt.) 2003. júniusában alakult Budapesten XVII. kerületi székhellyel, elsősorban galériaépítésre szakosodva. 2007-ben a Somogy megyei Bálványosra költözött át székhelyünk, ahol nagyobb kapacitással és - korábbi, budapesti műhelyünknél lényegesen - nagyobb alapterülettel rendelkezünk. Fő profilunk (és elsődleges célterületünk) azóta is azonos, illetve idő közben további tevékenységekkel bővítettük kínálatunkat. Ezek közül legjelentősebb 2010-ben volt a galériaágyak gyártásának bevezetése.
Korábban még egy műhelyt, majd raktárat, jelenleg csak egy átadópontot, valamint kisebb raktárat tartunk fent Budapesten (szintén a XVII. kerületben).

Országosan vállalunk galériaépítést és galériaágy készítést (kiszállítását, illetve összeszerelését), elkészített munkáink hazánk teljes területén megtalálhatóak. Galériáink túlnyomó többségét Budapesten, magánlakásokban készítettük, szinte nincs olyan utcája a belvárosnak, ahol ne lenne legalább 1-2, általunk készített galéria. Ez összességében (nem pontos szám) legóvatosabb becslésünk alapján is 10.000 m2 feletti, azaz több, mint 1 hektár eddigi elkészített galériát jelent. :)
muhely300x400.jpgAz alapanyag legyártását, megmunkálását saját műhelyünkben végezzük, ezzel garantálva a jobb minőséget, illetve az egyedi méretek, igények elkészítésének lehetőségét.

Tevékenységi körünket a beérkező igények figyelembe vételével, technikai hátterünket, szolgáltatásainkat a rendelkezésünkre álló lehetőségek szerint maximálisan, folyamatosan bővítjük.

Honlapunk, http://galeria.hu már a kezdetektől fogva jelen van az interneten, igaz, ez idő alatt számos formai és technikai változáson, fejlesztésen esett át, 2011. decemberében (a korábban azonos oldalon kezelt) http://galeriaagyak.hu weboldal és webáruház különült el belőle, a jobb áttekinthetőség és könnyebb kezelhetőség végett.
Oldalainkra általánosságban igaz, hogy a céginformációkon és megrendeléshez szükséges adatokon túl számos leírást, segítséget tartalmaz Érdeklődőink, Megrendelőink számára. Így honlapunkon többek között egyszerűen kitölthető árajánlat-kérő, felmérés-igénylő űrlap, korábbi munkáinkból többszáz fotó, illetve Ügyfeleink által leggyakrabban feltett kérdéseiből összeállított "Gyakran Ismételt Kérdések" menüpont található, részletes magyarázatokkal, ügyleírásokkal. Továbbá (munkaidőben) rugalmasan, több különböző elérhetőségünkön, így például Sype-on vagy MSN-en is készséggel állunk Érdeklődőink rendelkezésére.

Galériás és galériaágyas honlapjainkon túl több közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk, ahol szintén igyekszünk ötletekkel, információkkal szolgálni, és rugalmas, interaktív kapcsolatot tartani Látogatóinkkal. Ezek közül a jelentősebbek:

YouTube: YouTube.com/CyrrusBt (galériás videók)
FaceBook: FaceBook.com/galeria.hu (aktív közösség - napi ötletekkel, fotókkal)

Szerző: Cyrrus  2012.06.15. 09:44 komment

Címkék: webcím YouTube Cyrrus Bt FaceBook tevékenységünk GalériaÉpítés GalériaÁgyak

A bejegyzés trackback címe:

https://galeriaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr974589742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása