Szeretettel köszöntjük minden kedves látogatónkat frissen induló blogunkban!

A téma a galériaépítés, galériaágyak, dobogók, és minden, ami a helyiségek előnyös kihasználásával kapcsolatos. Szó lesz majd a hazai galéria-igényekről, kielemezgetjük néhány korábbi (saját) munkánkat, de kicsit kitekintünk a nagyvilágba is, megnézzük, mi a trend, külföldön hogyan viszonyulnak a galériák kialakításához, és szemezgetünk néhány ismeretlen galériából és galériaágyból is, elsősorban ötletadó céljából.

FaceBook oldalunkon rendszeresen teszünk közzé egyedi és kreatív galériákat, galériaágyakat, valamint fotókat saját munkáinkból - mindezekre rengeteg hozzászólást kapunk látogatóinktól, melyeket ez úton is köszönünk szépen. Reméljük, ezen a felületen egységesebben, kényelmesen, szisztematikusan tudunk kapcsolatot tartani és kommunikálni kedves FaceBook-os Követőinkkel és weboldalunk Látogatóival egyaránt.
Az ötleteket, hozzászólásokat itt is szívesen látjuk. Viszont privát jellegű megkeresésekkel (árajánlat, felmérés, adott munkával kapcsolatos kérdés, stb.) kérjük, hogy továbbra is elérhetőségeinket szíveskedjenek használni, mert gyorsabban megkapjuk és mi is jobban tudjuk rendszerezni a beérkező megkereséseket, illetve nem teszünk közzé ügyfelekkel kapcsolatos konkrét információkat, valamint ezen a felületen nem szívesen bocsátkozunk személyes jellegű, hosszabb levelezésbe, ami esetleg a többi olvasót zavarná, untatná.

Köszönjük, hogy meglátogatta blogunkat, ígérjük, hogy hamarosan friss, ropogós bejegyzésekkel érkezünk! :)

Szerző: Cyrrus  2012.06.14. 11:23 komment

Címkék: blogunkrol

A bejegyzés trackback címe:

https://galeriaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr924587499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása